Braun Face 80-e Exfoliation

capete de schimb 2 pc

Braun Face  80-e Exfoliation capete de schimb 2 pc
Braun Face  80-e Exfoliation capete de schimb 2 pc
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: BRN1461 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Braun Face 80-e Exfoliation
2 buc | 111RON

Descrierea produsului Braun Face 80-e Exfoliation

Peria electrică facială Braun Face 80-e Exfoliation curăță perfect tenul de impurități, de sebum și de celule epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • curăță profund porii
  • ajută la reînnoirea celulelor epidermei
  • lasă tenul neted și proaspăt

Cum se utilizează:
Pentru instrucțiuni de folosire detaliate, se va consulta ghidul atașat.

Caracteristici

Efect
exfoliere

Despre brand Braun

Brandul Braun, originar din orașul german Frankfurt, poartă numele fondatorului său, Max Braun. Acesta s-a lansat în afaceri în 1921, cu producția de radiouri, unde a introdus marea noutate a vremii - un radio combinat cu gramofon. În anii ‘30 a apărut și logo-ul, acum emblematic, al brandului, iar primul aparat de ras Braun, cu lame de precizie și un mic motor electric, a fost patentat de companie în 1940.

Astăzi, Braun rămâne un lider în inovația tehnică, în toate domeniile sale cheie, deținând peste 7000 de brevete active. Toate produsele Braun satisfac cele mai înalte exigențe în ceea ce priveşte calitatea, performanțele, fiabilitatea și designul. Brandului Braun i-au fost decernate, până în prezent, peste 100 de premii internaționale pentru designul produselor sale. Aparatul de ras electric Braun Series 3, epilatorul Braun sau periuța de dinți electrică Braun Oral-B pot în fi numite acum, fără ezitare produse emblematice.