Bourjois Cleansers & Tonersapă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa

1×
Bourjois Cleansers & Toners apă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa
Bourjois Cleansers & Toners apă micelara de curățare a machiajului rezistent la apa
250 ml
20RON

Cod: BOU1138 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 29.09.2020
Ridicare personală
marți 29.09.2020

Descrierea produsului Bourjois Cleansers & Toners
Caracteristici

Demachierea perfectă este o tehnică de bază pentru a avea un ten frumos. Apa micelară Bourjois îndepărtează atât fondul de ten rezistent la apă, cât și pe cel de lungă durată, lăsând fața perfect curată.

Caracteristici:

  • debarasează pielea de impurități
  • îndepărtează fondul de ten, rapid și eficient
  • nu lasă pe piele o senzație de gras

Compoziție:

  • uleiuri uscate
  • produs testat dermatologic și oftalmologic

Mod de aplicare:
Se aplică pe un tampon de vată pentru curățarea zilnică a feței și a ochilor, dimineața și seara.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bourjois

p>Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Cleansers & Toners1