Bourjois Brow Duo Sculpt creion pentru sprancene cu efect de iluminare

1×
Bourjois Brow Duo Sculpt creion pentru sprancene cu efect de iluminare
Bourjois Brow Duo Sculpt creion pentru sprancene cu efect de iluminare
culoare 21 Blond 3 g
24RON

800,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: BOU01670 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 31.07.2021

Descriere Bourjois Brow Duo Sculpt
Caracteristici

Creionul cu două capete, pentru sprâncene, Bourjois Brow Duo Sculpt permite desenarea și accentuarea sprâncenelor și iluminarea porțiunii aflate imediat sub ele.

Caracteristici:

  • permite ajustarea și modelarea sprâncenelor
  • nuanță plăcută, naturală
  • aplicare ușoară și rapidă
  • iluminatorul accentuează rezultatul
  • machiajul rezistă până la 10 ore

Mod de aplicare:
Mai întâi, se folosește culoarea închisă, pentru colorarea sprâncenelor cu tușe scurte, din interior spre exterior. Apoi se aplică iluminatorul sub arcada sprâncenelor și se estompează.

Caracteristici

Efect
iluminator
Culoare
castaniu deschis, roz

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Brow Duo Sculpt1