Bourjois 123 Perfect crema CC zona ochilor

3×
Bourjois 123 Perfect crema CC zona ochilor
Bourjois 123 Perfect crema CC zona ochilor
culoare 21 Ivoire SPF 15 1.5 ml

Cod: BOU0773 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bourjois 123 Perfect
Caracteristici

Crema CC pentru ochi Bourjois 123 Perfect combină avantajele unei creme de ochi cu cele ale unui corector, astfel încât tenul capătă imediat un look fresh, odihnit și întinerit.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile pielii și diminuează cearcănele
  • elimină semnele de oboseală și iluminează privirea
  • estompează ridurile fine și minimizează edemele
  • netezește și hidratează vizibil zona de sub ochi
  • previne apariția petelor pigmentare
  • pielea devine fină și netedă la atingere

Compoziție:

  • SPF 15 - protejează împotriva efectelor razelor solare

Mod de aplicare:
Crema CC se aplică pe zona perfect curățată a ochilor și se întinde delicat.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Efect
corector

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois 123 Perfect3