Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette pentru femei

3×
Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette pentru femei
Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette pentru femei
50 ml

Cod: BCH0620 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Boucheron Place Vendôme
Compoziție

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. Apa de toaletă Boucheron Place Vendôme vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

  • parfum oriental
  • parfum dulce
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
osmanthus heterophyllus, bujor, yuzu
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cedru
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Boucheron

Parfum Boucheron | Boucheron - In anul 1858 francezul Frederic Boucheron a pus bazele acestei marci, care la inceput a devenit cunoscuta datorita finisajelor si a materialelor folosite in productia de bijuterii. In anul 1988 Boucheron a facut pimul pas in lumea parfumurilor. In total exista 18 modele de parfum ce poarta semnatura si spiritul modern introdus de Boucheron. Design-ul sticlutelor si aromele inconfundabile fac din fiecare produs o adevarata bijuterie.

Rating Boucheron Place Vendôme3