Bottega Veneta Illusione balsam după bărbierit pentru bărbați

Bottega Veneta Illusione balsam după bărbierit pentru bărbați
Bottega Veneta Illusione balsam după bărbierit pentru bărbați
100 ml

Cod: BTT00441 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Bottega Veneta Illusione
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Bottega Veneta Illusione Illusione este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • regenerează și revitalizează tenul
  • previne iritarea pielii
  • conferă pielii o aromă plăcută
  • completează parfumul din aceeași linie

Compoziție

Consistență
balm

Despre brand Bottega Veneta

Renumele brandului italian Bottega Veneta se datorează produselor de pielărie artizanale, la care se folosesc tehnici de împletire tradiționale. Încă de la debutul său în anul 1966, brandul a redefinit noțiunea de lux și, aproape o jumătate de secol mai târziu, a lansat primul său parfum. Eterne ca farmec și stil, parfumurile Bottega Veneta sunt destinate femeilor deosebite și bărbaților temerari. Se disting prin utilizarea celor mai prețioase și mai fine ingrediente din toată lumea, care lasă o impresie de neuitat. Simplu, elegant și luxos, designul flaconului evocă arta fascinantă, fără vârstă, a meșterilor sticlari venețieni.

Bottega Veneta combină tehnicile tradiționale sofisticate cu inovațiile atent selectate, pentru ca fiecare produs să fie nu numai frumos, ci și perfect funcțional. Stilul Bottega Veneta este rafinat, senzual și cu o personalitate puternică. Brandul promovează individualitatea și îi permite clientului să-și dezvăluie forța și încrederea interioare. Îi impresionează, cu siguranță, pe toți cei care apreciază unicitatea, luxul și rafinamentul modei italiene.

Rating Bottega Veneta Illusione