Born to BioArgan ulei de argan

4×
Born to Bio Argan ulei de argan
Born to Bio Argan ulei de argan
50 ml

Cod: BBI0411 | Acest produs este momentan indisponibil

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ulei
argan
Efect
Hidratare, calmare, nutriție

Despre brand Born to Bio

Marca frantuzeasca Born To Bio a fost fondata in 2008 si in prezent ofera produse cosmetice de calitate, cat si produse pentru toaleta (detergenti, etc.). Toate produsele sale au fost certificate de catre Ecocert Greenlife.

Produsele Born To Bio au concepute in colaborare cu chimisti si alti profesionisti din domeniu si prezinta ingrediente naturale, provenite din agricultura ecologica. In acelasi timp, in compozitia lor pot fi gasite cel mult 5% ingrediente sintetice (desigur, doar cele care sunt aprobate de Ecocert). O mentiune speciala merita si ambalajul elegant inspirat de industria alimentara.

Geluri de dus, sampoane, deodorante si produse de igiena, cosmeticele Born To Bio sunt extrem de eficiente si au fost testate dermatologic (insa nu pe animale). Datorita proprietatilor lor, pot fi folosite in siguranta chiar si de catre persoanele fizice cu pielea foarte sensibila. Astfel, si-au castigat rapid consumatorii.

Brandul Born to Bio se adreseaza tuturor persoanelor care sufera sau au copii mici ce sufera de diverse afectiuni ale pielii.

Rating Born to Bio Argan4