Bomb Cosmetics The Chocolate Bath Box

set cosmetice I.

Bomb Cosmetics The Chocolate Bath Box set cosmetice I.
Bomb Cosmetics The Chocolate Bath Box set cosmetice I.
Bomb Cosmetics The Chocolate Bath Box set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: BOM0134 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Bath Gem Double Chocolate 20 g + Buttercup Chocolate 30 g + Bath Creamer Vanilla 30 g + Bath Mallow Chocolate 30 g + Bath Creamer Chocolate Orange 20 g + Bath Meltz Coffe 20 g

Bomb Cosmetics The Chocolate Bath Box
set cosmetice I.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Bomb Cosmetics

Produsele de infrumusetare de la Bomb Cosmetics iti vor indulci ziua si vor pune un zambet pe fata ta. Brand-ul Bomb Cosmetics se bazeaza pe efectele produse de  aromoterapia asupara organismului uman si a mintii. Ceea ce trebuie sa luati in considerare este faptul ca brand-ul se axeaza pe poductia produselor de baie si a lumanarilor cu arome incantatoare. Datorita Bomb Cosmetics poti inmiresma casa ta sau poti avea parte de o baie parfumata, ce te va binedispune. In sortimentul brand-ului Bomb Cosmetics poti gasi, de asemenea si spunuri naturale, balsamuri de buze hranitoare realizate din cele mai pure ingrediente naturale.

Producatorul de cosmetice Bomb Cosmetics face parte din compania britanica Get Fresh Cosmetics, care a fost fondata de James Moore si Robert Philpott. Ideea principala pe care au avut-o a fost sa creeze produse cu efecte aromoterapeutice, a caror utilizare sa ajute clientii. Primele produse ale acestui brand au fost cele pentru baie ce au avut un impact senzational. Produsele Bomb Cosmetics au in compozitie ingrediente naurale, atent selectionate si uleiuri esentiale de cea mai buna calitate. Brand-ul a devenit cunoscut datorita legaturii prietenoase pe care o are cu mediul.