Biotherm Sunset cadou (plaja)

Biotherm Sun set cadou (plaja)
Biotherm Sun set cadou (plaja)
109RON

Cod: BIO05899 | În stoc

Lait Solaire Hydratant lotiune hidratanta 200 ml + Lait Oligo-Thermal crema cu efect calmant dupa expunere la soare 200 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descrierea produsului Biotherm Sun
Caracteristici

Produsul de protecție solară Biotherm Sun constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • înalt factor de protecție solară
  • produsul este rezistent la apă
  • calmează și catifelează tenul
  • hidratează și hrănește
  • poate fi folosit pe față și pe corp

Cum se utilizează:
Produsul de protecție trebuie aplicat în cantitate suficientă. Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de ten
ten sensibil, pentru toate tipurile de piele, ten uscat
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Sun