Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist spray antionxidant hidratant SPF 50

Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist spray antionxidant hidratant SPF 50
Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist spray antionxidant hidratant SPF 50
75 ml

Cod: BIO2958 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri de minim 230 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un Discovery Box de lux cu eșantioane de TOP din parfumurile bestseller. Vă întrebați ce parfumuri veți găsi în el? Descoperiți-le aici
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist
Caracteristici

Emulsia hidratantă cu efect antioxidant Biotherm Skin Oxygen protejează perfect tenul față de poluarea atmosferică și de radiațiile UV.

Caracteristici:

  • hidratează și împrospătează pielea
  • protejează împotriva efectelor razelor solare și ale mediului extern
  • nu lasă o peliculă lipicioasă sau grasă

Ingrediente:

  • plancton termal – întărește sistemul imunitar al pielii
  • extract de chlorella – revitalizează și hrănește pielea
  • SPF 50 – asigură protecția pielii împotriva razelor UV nocive

Mod de aplicare:
Se pulverizează uniform pe față, de la o distanță de aprox. 15 cm, în orice moment al zilei. Se vor proteja ochii și gura. Pentru rezultate optime, se utilizează împreună cu alte produse din gama Biotherm Skin Oxygen.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
protecție împotriva influențelor externe

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Skin Oxygen Wonder Mist