Biotherm Skin Fitness

emulsie de corp pentru fermitate

Biotherm Skin Fitness emulsie de corp pentru fermitate
Biotherm Skin Fitness emulsie de corp pentru fermitate
Biotherm Skin Fitness emulsie de corp pentru fermitate
200 ml

Cod: BIO2886 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Biotherm Skin Fitness
200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Biotherm Skin Fitness

Gelul de corp Biotherm Skin Fitness îngrijește pielea întregului corp, are efect de lifting și induce o senzație de confort.

Caracteristici:

  • efect de fermitate
  • efect de lifting
  • înmoaie și netezește
  • netezește pielea
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • hidratează și hrănește în profunzime

Cum se utilizează:
Se aplică dimineața și seara, pe pielea curată. Se masează ușor.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.