Biotherm Oil Therapy Baume Corps

set cosmetice I.

Biotherm Oil Therapy Baume Corps set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: BIO3112 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Nutri-replenishing Body Treatment with Apricot Oil 200 ml + Cleansing Shower Milk with Citrus Essences 75 ml + Age Delaying Hand and Nail Cream 50 ml + Smoothing Replumping Lip Balm 5 ml

Biotherm Oil Therapy Baume Corps
set cosmetice I.

Caracteristici

Tipul de piele
ten normal spre uscata, ten uscată
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.