Biotherm L’Eau

gel de dus

Biotherm L’Eau gel de dus
Biotherm L’Eau gel de dus
150 ml

Cod: BIO2960 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Biotherm L’Eau

Gelul de duș Biotherm L’Eau înviorează simțurile și înlătură impuritățile, obținând o piele netedă și perfect hidratată, ca o atingere de mătase. Conține esențe naturale tonice, de portocale, mandarine, bergamotă, frezie și cedru, care parfumează pielea pe durata întregii zile.

Caracteristici:

  • curăță bine pielea de impurități
  • hrănește și are efect de emolient
  • hidratează și catifelează pielea
  • parfumează pielea cu aroma tonică de citrice proaspete
  • produce o spumă bogată

Ingrediente:

  • esențe aromatice naturale – au un efect răcoritor și stimulant

Mod de aplicare:
Se masează ușor o cantitate mică de gel pe pielea umedă. Apoi se limpezește bine cu apă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.