Biotherm L’Eau Eau de Toilette pentru femei

Biotherm L’Eau Eau de Toilette pentru femei
Biotherm L’Eau Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
197RON

197,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BIO2739 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 19.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Biotherm L’Eau
Compoziție

Oferiți-vă puțină răcoare în zilele toride și nu numai. Apa de toaletă pentru femei Biotherm L’Eau vă învăluie într-un parfum radiant, cu tonuri citrice, care insuflă energie și înviorează simțurile.

  • parfum citric
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm L’Eau