Biotherm Homme Total Recharge

set cosmetice I.

Biotherm Homme Total Recharge set cosmetice I.
189RON

Economisiți 10%
set cosmetice I.
170RON

Cod: BIO05073 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Setul contine: Shower Gel 40 ml + Deo Roll-On 75 ml + Shaving Foam 50 ml + Moisturizer 20 ml + Travel Bag

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Biotherm Homme Total Recharge
set cosmetice I. | 170RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipul de ten
ten uscată
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.