BiothermHand Care gel pentru curățarea mâinilor

Biotherm Hand Care gel pentru curățarea mâinilor
Biotherm Hand Care gel pentru curățarea mâinilor
Livrare gratuită
Economisiți
26RON

Economisiți 7%
24RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 24,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: BIO06240
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 05.12.2021

Crema Biotherm Hand Care hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară.

Caracteristici:

  • potrivit pentru pielea sensibilă
  • efecte de hidratare și înmuiere
  • hidratează și hrănește pielea
  • lasă pielea fină și netedă
  • regenerează

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.