BiothermEau Fusion set cadou pentru femei

Biotherm Eau Fusion set cadou pentru femei
Biotherm Eau Fusion set cadou pentru femei
197RON

197,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BIO06235 | 3 de buc. în stoc

Eau Fusion Eau de Toilette 100 ml + Lait De Douche ulei micelar pentru curățare 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Biotherm Eau Fusion
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Biotherm Eau Fusion aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau Fusion Eau de Toilette 100 ml
  • Lait De Douche ulei micelar pentru curățare 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Eau Fusion