BiothermEau D’Énergie set cadou pentru femei

Biotherm Eau D’Énergie set cadou pentru femei
Biotherm Eau D’Énergie set cadou pentru femei
set cadou pentru femei
197RON

197,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BIO06234 | 2 de buc. în stoc

Eau D’Énergie Eau de Toilette 100 ml + Lait De Douche ulei micelar pentru curățare 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Biotherm Eau D’Énergie
Compoziție

Faceți-vă o bucurie cu un set cu parfumul dvs. preferat, la preț avantajos. Setul cu parfum feminin Biotherm Eau D’Énergie vă aduce o bucurie dublă – ambalaj frumos și un produs cadou.

Caracteristici:

  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • ambalat cadou

Setul conține:

  • Eau D’Énergie Eau de Toilette 100 ml
  • Lait De Douche ulei micelar pentru curățare 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Eau D’Énergie