Biotherm Blue Therapy Accelerated set cadou pentru femei

Biotherm Blue Therapy Accelerated set cadou pentru femei
Biotherm Blue Therapy Accelerated set cadou pentru femei
set cadou pentru femei

Cod: BIO06216 | Acest produs este momentan indisponibil

Blue Therapy Accelerated crema regeneratoare si hidratanta împotriva îmbătrânirii pielii 50 ml + Blue Therapy Eye crema de ochi anti-rid 5 ml + Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml + Blue Therapy Night crema de noapte pentru contur 15 ml

Descriere Biotherm Blue Therapy Accelerated
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Biotherm Blue Therapy Accelerated vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Blue Therapy Accelerated crema regeneratoare si hidratanta împotriva îmbătrânirii pielii 50 ml
  • Blue Therapy Eye crema de ochi anti-rid 5 ml
  • Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml
  • Blue Therapy Night crema de noapte pentru contur 15 ml

Caracteristici:

  • pentru tratarea și regenerarea tenului
  • pentru întinerirea tenului matur
  • potrivit și pentru ten sensibil

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Blue Therapy Accelerated