Biotherm Biosource Total Renew Balmemulsie demachianta pentru față și ochi

Biotherm Biosource Total Renew Balm emulsie demachianta pentru față și ochi
Biotherm Biosource Total Renew Balm emulsie demachianta pentru față și ochi
125 ml
158RON

Cod: BIO2706 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Biotherm de minim 285 RON și vă oferim cadou un lapte de corp pentru plajă Biotherm Lait Solaire Hydratant la 40 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 28.05.2020

Descrierea produsului Biotherm Biosource Total Renew Balm
Caracteristici

Produsul demachiant Biotherm Biosource Total Renew Balm înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat.

Caracteristici:

  • înlătură eficient fondul de ten feței
  • dizolvă perfect chiar și un fond de ten rezistent la apă
  • hidratează tenul

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
unt de shea

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Biosource Total Renew Balm