Biotherm Aquasource set cadou

Biotherm Aquasource set cadou
Biotherm Aquasource set cadou
pentru femei II.
171RON

171,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BIO06197 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Aquasource gel regenerator și hidratant 50 ml + Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml + Aquasource Night Spa balsam facial de noapte 20 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 14.05.2021
Ridicare personală
joi 13.05.2021

Descriere Biotherm Aquasource
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Biotherm Aquasource vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Aquasource gel regenerator și hidratant 50 ml
  • Life Plankton Elixir ser regenerator de protecție 7 ml
  • Aquasource Night Spa balsam facial de noapte 20 ml

Caracteristici:

  • conține produse în versiune mini
  • pentru diminuarea ridurilor
  • foarte potrivit ca un cadou

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Aquasource