Biotherm AquasourceSet de călătorii pentru femei

Biotherm Aquasource Set de călătorii pentru femei
Biotherm Aquasource Set de călătorii pentru femei
Set de călătorii pentru femei
115RON

Cod: BIO05224 | În stoc

Aquasource Gel pentru protecție și hidratare pentru piele normală și mixtă 20 ml + Lait Corporel lotiune de corp anti-stres 40 ml + Life Plankton elixir piele 7 ml + Biosource tonic pentru curățarea tenului 30 ml

1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Biotherm de minim 285 RON și vă oferim cadou un lapte de corp pentru plajă Biotherm Lait Solaire Hydratant la 40 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.06.2020

Descrierea produsului Biotherm Aquasource
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos

Caracteristici:

  • produse pentru nutriție și hidratare în profunzime
  • pentru un ten perfect fin și suplu
  • ideal în călătorii
  • foarte potrivit ca un cadou

Ingrediente:

  • include o geantă de cosmetice

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Aquasource