Biotherm Lait Corporel L’Aqua-Gelée

crema hidratanta racoritoare pentru piele sensibila

Biotherm Lait Corporel L’Aqua-Gelée crema hidratanta racoritoare pentru piele sensibila
200 ml

Cod: BIO2738 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Biotherm Lait Corporel L’Aqua-Gelée
200 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Biotherm Lait Corporel L’Aqua-Gelée

Gelul de corp Biotherm Lait Corporel L’Aqua-Gelée îngrijește pielea întregului corp, are efect de lifting și induce o senzație de confort.

Caracteristici:

  • se absoarbe rapid și se usucă instantaneu
  • înmoaie și netezește
  • previne deshidratarea pielii
  • hidratează și hrănește în profunzime

Cum se utilizează:
Se va proceda conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Caracteristici

Consistență
cremă gel
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele, ten sensibilă

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.