Descoperiți crema Biotherm Cera Repair Barrier, care, datorită efectelor miraculoase ale ceramidelor, va fortifica bariera protectivă a pielii și, în același timp, va calma pielea, fortificând-o și oferind-ui un aspect sănătos, încă de la prima aplicare.
 
 
PASUL 1: SERUL LIFE PLANKTON
 
Serul antiîmbătrânire Life Plankton™ Elixir luptă împotriva problemelor specifice tenului, indiferent de vârstă sau de starea pielii. Acesta protejează, calmează și regenerează pielea deshidratată, susținând regenerarea celulară. Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm aplicarea zilnică, înainte de crema dvs. obișnuită.
 
PASUL 2: CREMA CERA REPAIR
 
Vă doriți ca rutina dvs. de îngrijire a tenului să fie și mai eficientă? Atunci încercați crema Biotherm Cera Repair Barrier și serul antiîmbătrânire LIFE PLANKTON™ ELIXIR. Ambele produse acționează perfect împreună și, astfel, fortifică bariera cutanată și repară pielea afectată de mediul înconjurător al orașului. Datorită conținutului de ceramide, Crema Biotherm Cera Repair Barrier fortifică și calmează pielea încă de la prima aplicare, iar serul Life Plankton™ Elixir este soluția ideală pentru a regenera, a netezi și a oferi tenului un efect de lifting.
Cele mai vândute