Bione Cosmetics Keratin Kofein set de cosmetice I. pentru femei

Bione Cosmetics Keratin Kofein set de cosmetice I. pentru femei
Bione Cosmetics Keratin Kofein set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: BCO0688 | Acest produs este momentan indisponibil

Keratin + Kofein sampon pentru regenerare 260 ml + Keratin + Kofein balsam regenerator 260 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Bione Cosmetics Keratin Kofein
Caracteristici

Setul conține:

  • Keratin + Kofein sampon pentru regenerare 260 ml
  • Keratin + Kofein balsam regenerator 260 ml

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal
Probleme cu părul
păr gras

Despre brand Bione Cosmetics

p>Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Keratin Kofein