Bione CosmeticsCare vaselina alba

1×
Bione Cosmetics Care vaselina alba
Bione Cosmetics Care vaselina alba
Economisiți
29RON

Economisiți 27%
260 ml
21RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 8,08RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BCO0462
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Crema de corp răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.

Caracteristici:

  • combate deshidratarea pielii
  • îmbunătățește suplețea și elasticitatea pielii
  • se poate utiliza pe corp și pe față

Cum se utilizează:
Se utilizează după cum este necesar.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
regenerare

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.