Bione Cosmetics Avena Sativaser hranitor pentru piele sensibilă

Bione Cosmetics Avena Sativa ser hranitor pentru piele sensibilă
Bione Cosmetics Avena Sativa ser hranitor pentru piele sensibilă
40 ml
31RON

Cod: BCO00928 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse pentru îngrijirea pielii de minim 140 RON și vă oferim cadou un set de fiole Saffee Advanced pentru față.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.06.2020

Descrierea produsului Bione Cosmetics Avena Sativa
Caracteristici

Serul facial Bione Cosmetics Avena Sativa este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Cum se utilizează:
Serul se poate folosi sub crema de zi și/sau de noapte sau individual. Cu vârfurile degetelor, se tapotează o cantitate adecvată de ser, pe tenul curat.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, ten cu probleme, ten uscat, piele eczematoase si atopice

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Avena Sativa