Biolage RAW

Reale, autentice, binefăcătoare. Acestea sunt produsele cosmetice Biolage R.A.W., colecția naturală a brandului Biolage. Toate produsele din colecție sunt ecologice, în ambalaje 100 % reciclabile și cu compoziție biodegradabilă. 

 

R.A.W. este prescurtarea cuvintelor englezești real, authentic, wholesome, care descriu filozofia întregii colecții. Real înseamnă o formulă naturală, fără sulfați, parabeni și siliconi. Authentic semnalează transparența compoziției, deoarece știți exact ce conține și de unde provine fiecare ingredient. Iar wholesome? Efecte binefăcătoare, pentru un păr sănătos și uimitor de frumos.

În colecția Biolage R.A.W. găsiți produse pentru toate tipurile de păr, de exemplu Biolage R.A.W. Uplift, care conferă părului volum, balsamul nutritiv Biolage R.A.W. Nourish, creat pentru răsfățul părului uscat sau masca de argilă Biolage R.A.W. Uplift, care redă părului frumusețea și vitalitatea.

Biolage R.A.W. reprezintă o alegere excelentă pentru toți cei preocupați de ecologie, care doresc un păr perfect. Fiindcă și părul vrea să mănânce sănătos.

întregul text ascundeți textul