Bioderma Sébium set cadou III. pentru femei

Bioderma Sébium set cadou III. pentru femei
Bioderma Sébium set cadou III. pentru femei

Cod: BIR03502 | Acest produs este momentan indisponibil

Sébium Gel Moussant gel de curățare pentru ten gras și mixt 200 ml + Sébium apă facială pentru reechilibrarea tenului mixt spre gras 200 ml + Sébium Hydra cremă hidratantă pentru ten gras 40 ml

Descriere Bioderma Sébium
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Bioderma Sébium vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Sébium Gel Moussant gel de curățare pentru ten gras și mixt 200 ml
  • Sébium apă facială pentru reechilibrarea tenului mixt spre gras 200 ml
  • Sébium Hydra cremă hidratantă pentru ten gras 40 ml

Caracteristici:

  • produse pentru nutriție și hidratare în profunzime
  • pentru un ten perfect fin și suplu
  • potrivit pentru tenul gras
  • frumos ambalat/ambalare cadou

Ingrediente:

  • include o geantă de cosmetice

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten gras, ten cu probleme, ten mixt
Efect
Hidratare, curățare, împotriva acneei, nutriție
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!

Rating Bioderma Sébium