Bioderma Photoderm After Sun

loțiune răcoritoare după plajă

Bioderma Photoderm After Sun loțiune răcoritoare după plajă
Bioderma Photoderm After Sun loțiune răcoritoare după plajă
Bioderma Photoderm After Sun loțiune răcoritoare după plajă
200 ml
53RON

Cod: BIR0773 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 19.11.2018
ridicare personală
luni, 19.11.2018
Un cadou pentru tine
Doar această săptămână puteți obține 25% reducere la acest produs. Folosiți codul BF25RO. Mai multe informații găsiți aici. Nu se aplică la produsele aflate deja la reducere sau lichidare de stoc.
Bioderma Photoderm After Sun
200 ml | 53RON

Descriere cosmetice Bioderma Photoderm After Sun

Produsul după bronzare Bioderma Photoderm After Sun asigură pielii expuse la soare regenerarea și calmarea necesare.

Caracteristici:

  • calmează pielea după bronzare
  • intensifică și prelungește bronzul
  • lasă o senzație de prospețime
  • hidratează intens

Cum se utilizează:
După expunerea la soare, se aplică uniform pe pielea curată.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Bioderma

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!