BielendaVanity Laser Expert crema depilatoare pentru partile intime

4×
Bielenda Vanity Laser Expert crema depilatoare pentru partile intime
Bielenda Vanity Laser Expert crema depilatoare pentru partile intime
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BND2002

Firele de păr nedorite nu mai reprezintă o problemă. Crema depilatoare pentru zona intimă Bielenda Vanity Laser Expert elimină eficient firele de păr, lăsând pielea fină și hidratată o perioadă lungă de timp. Utilizarea constantă face ca firele de păr noi să fie mai rare și mai moi, având ca rezultat o piele netedă și frumoasă.

Caracteristici:

  • hidratează, înmoaie și netezește pielea
  • reduce numărul firelor de păr noi
  • potrivit pentru pielea sensibilă
  • elimină eficient firele din piele
  • lasă pielea mătăsoasă
  • efect de lungă durată

Rezultatul testului:
Teste in vitro.

  • reducerea calității și grosimii părului nedorit
  • fire de păr noi sunt mult mai slabe

Ingrediente:

  • extract din plante – reduce apariția părului între procesele de epilare

Aplicare:
Aplicați crema depilatoare pe pielea uscată și curată. Lăsați să acționeze timp de 5 minute, ulterior îndepărtați crema cu ajutorul spatulei. Clătiți atent pielea și ștergeți delicat cu ajutorul șervețelului.

Sfat Notino:
După utilizarea cremei realizați mișcări de masaj cu ajutorul șervețelului pentru a permite absorbția substanțelor din acesta direct în piele, oferind astfel un efect de calmare.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
Cu Panthenol

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.