Bielenda Skin Shot Activator spray activator

Bielenda Skin Shot Activator spray activator
Bielenda Skin Shot Activator spray activator
8 g

Cod: BND06078 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Bielenda Skin Shot Activator
Caracteristici

Ajutați tenul să-și recapete aspectul frumos. Pulverizat înainte de aplicarea unei măști faciale, sprayul activator Bielenda Skin Shot Activator amplifică efectele acesteia, iar rutina dvs. de îngrijire capătă o nouă dimensiune.

Caracteristici:

  • potențează efectele măștii faciale aplicate succesiv
  • favorizează o mai bună absorbție a agenților activi în piele
  • umidifică, înviorează și catifelează tenul
  • regenerează și îngrijește tenul

Ingrediente:

  • glicozaminoglicani hidrolizați - favorizează absorbția ingredientelor active
  • acid hialuronic - menține tenul hidratat, pe termen lung
  • acid lactobionic - are un ușor efect exfoliant, pregătind
    tenul pentru a absorbi mai bine substanțele active

Mod de aplicare:
Închideți ochii și gura, țineți-vă un moment respirația și pulverizați activatorul pe față, de la o distanță de aproximativ 30 cm. Întindeți ușor ceața pe față și lăsați-o să se absoarbă. Nu spălați. Pe tenul astfel pregătit aplicați masca, de preferință din gama Bielenda Skin Shot.

Sfat Notino:
Pentru un efect maxim și rezultate cât mai bune, curățați în prealabil tenul folosind un exfoliant.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Skin Shot Activator