Bielenda Sexy Mama

cremă revigorantă pentru picioare grele si obosite

Bielenda Sexy Mama cremă revigorantă pentru picioare grele si obosite
Bielenda Sexy Mama cremă revigorantă pentru picioare grele si obosite
Bielenda Sexy Mama cremă revigorantă pentru picioare grele si obosite
125 ml

Cod: BND2028 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Bielenda Sexy Mama
125 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Bielenda Sexy Mama

Crema Bielenda Sexy Mama asigură picioarelor o îngrijire perfectă.

Caracteristici:

  • are efecte fortifiante
  • are efect regenerator
  • calmează pielea
  • hidratează pielea
  • menține elasticitatea pielii

Cum se utilizează:
Se aplică pe picioare și se masează delicat.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.