Bielenda Professional Formula

peeling enzimatic pentru fermitatea pielii

Bielenda Professional Formula peeling enzimatic pentru fermitatea pielii
Bielenda Professional Formula peeling enzimatic pentru fermitatea pielii
2 x 5 g

Cod: BND1947 | Acest produs este momentan indisponibil
Bielenda Professional Formula
2 x 5 g

Descrierea produsului Bielenda Professional Formula

Exfoliatorul pentru ten Bielenda Professional Formula curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici:

  • poate fi folosit și la un ten sensibil
  • nu irită pielea
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • netezește și catifelează pielea
  • regenerează eficient pielea
  • redă pielii elasticitatea și sentimentul de confort

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor.

Caracteristici

Efect
calmare, exfoliere
Tipul de ten
ten sensibil
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.