Bielenda Multi Essence 4 in 1

esență cu multivitamine pentru ten mixt

Bielenda Multi Essence 4 in 1 esență cu multivitamine pentru ten mixt
Bielenda Multi Essence 4 in 1 esență cu multivitamine pentru ten mixt
Bielenda Multi Essence 4 in 1 esență cu multivitamine pentru ten mixt
200 ml
22RON

Cod: BND2314 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Bielenda Multi Essence 4 in 1
200 ml | 22RON

Descriere cosmetice Bielenda Multi Essence 4 in 1

Apa de curățare Bielenda Multi Essence 4 in 1 reprezintă ultimul pas în curățarea tenului. Înlătură resturile de fond de ten și impuritățile, lăsând tenul frumos și proaspăt.

Caracteristici:

  • previne uscarea excesivă a pielii
  • calmează și tonifică
  • lasă pielea mată și fină la atingere
  • debarasează pielea de impurități și de grăsime
  • hidratează și hrănește pielea

Cum se utilizează:
Se aplică cu un tampon cosmetic și se curăță tenul, cu mișcări circulare. Se repetă, până când tamponul este complet curat. Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
apa
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate, hidratare
Tipul de ten
ten mixt
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

free delivery