Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe

bruma de corp hidratanta pentru fata si corp

Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe bruma de corp hidratanta pentru fata si corp
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe bruma de corp hidratanta pentru fata si corp
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe bruma de corp hidratanta pentru fata si corp
200 ml
20RON

Cod: BND2468 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 21.12.2018
ridicare personală
vineri, 21.12.2018
Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe
200 ml | 20RON

Descriere cosmetice Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe

Sprayul revigorant pentru ten Bielenda Hydra Care Coconut & Aloe înviorează fața oricând în timpul zilei, oferindu-i o senzație de confort.

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează delicat
  • ajută la prevenirea deshidratării pielii
  • înviorează și conferă energie

Ingrediente:

  • fără alcool

Cum se utilizează:
Se aplică în orice moment, în timpul zilei.

Caracteristici

Tipul de piele
deshidratata, ten uscată
Tipul de ten
deshidratata, ten uscată

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.