Bielenda Bikini loțiune transparentă SPF 15

1×
Bielenda Bikini loțiune transparentă SPF 15
Bielenda Bikini loțiune transparentă SPF 15
25RON

25,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BND06361 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 21.04.2021

Descriere Bielenda Bikini
Caracteristici

Produsul de protecție solară Bielenda Bikini constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • protejează pielea față de radiațiile UVA și UVB
  • hrănește tenul
  • oferă părului o protecție solară invizibilă
  • aplicare ușoară și rapidă

Cum se utilizează:
Produsul se va aplica cu aproximativ 20 de minute înainte de expunerea pielii la soare. Se aplică uniform, pe părul uscat sau umed.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Factor de protecție
protecție medie (SPF 15 – SPF 25)

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Bikini1