Bielenda Skin Shot Lemon Salt exfoliant cu bob aspru facial

Bielenda Skin Shot Lemon Salt exfoliant cu bob aspru facial
Bielenda Skin Shot Lemon Salt exfoliant cu bob aspru facial
8 g

Cod: BND06074 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bielenda Skin Shot Lemon Salt
Caracteristici

Exfoliatorul pentru ten Bielenda Skin Shot Lemon Salt curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici:

  • înlătură punctele negre și excesul de sebum
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • netezește și catifelează pielea

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața uscată, prin masaj delicat, și se clătește atent cu apă.

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras
Efect
curățare, exfoliere
Când se utilizează
ziua

Despre brand Bielenda

Firma de cosmetice Bielenda poartă numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda - absolventa Facultăţii de chimie de la Universitatea din Gdansk. Bogatul său asortiment include peste 400 de produse, atât pentru consumatorii obişnuiţi, cât şi pentru saloanele de înfrumuseţare profesionale şi centrele de îngrijire.
De menţionat faptul că Bielenda a fost, se pare, primul brand polonez care a început să vândă produse ce conţin un extract dintr-un copac rar, Ginkgo (Ginkgo biloba). Acestea au câştigat rapid o mare popularitate. Cremele, uleiurile de baie, uleiurile de corp şi celelalte produse marca Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetări ştiinţifice. În afară de sus-menţionatul ginkgo, în componenţa lor se pot găsi, de asemenea, ingrediente naturale cu eficienţă dovedită - de exemplu, muşeţel, aloe vera, unt de shea sau ulei de măsline.
Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate nu numai de performanţele ridicate, ci şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase. O menţiune specială merită, de asemenea, efectul lor blând asupra pielii, astfel încât le pot utiliza şi cei care suferă de alergii. Brandul Bielenda îi va atrage cu siguranţă pe toţi care tânjesc după un aspect frumos şi tineresc, care suferă de diverse probleme ale pielii sau care caută calitate la un preţ rezonabil.  

Rating Bielenda Skin Shot Lemon Salt