BHcosmetics Shaaanxo The Remix paleta farduri de ochi

 • BHcosmetics Shaaanxo The Remix paleta farduri de ochi
   více

  Variante BHcosmetics Shaaanxo The Remix

  • BHcosmetics Shaaanxo The Remix paleta farduri de ochi 38 gpaleta farduri de ochi 

   Acest produs este momentan indisponibil.

   38 g
   Cod: BHC02220

  sus

  Descriere cosmetice BHcosmetics Shaaanxo The Remix

  Paleta pentru fondul de ten ochilorBHcosmetics Shaaanxo The Remix oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

  Caracteristici:

  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • pigmentare intensă
  • pentru o rezistență de lungă durată
  • ușor de aplicat
  • pentru fondul de ten de zi și de seară

  Ingrediente:

  • oglindă

  Cum se utilizează:

  Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

  sus

  Despre marca BHcosmetics

  BHcosmetics - acestea sunt palete luxoase de culori, care au câştigat în scurt timp atenţia femeilor din întreaga lume! Nuanţele paletelor BHcosmetics sunt caracterizate prin pigmentarea intensă, prin aderenţa excelentă la nivelul pielii şi prin rezistenţa de lungă durată, fără a se întinde. Cu produsele cosmetice decorative BHcosmetics puteţi realiza un machiaj cu adevărat profesionist! Paletele decorative BHcosmetics sunt foarte luxoase şi au o oglindă practică, pentru a facilita machiajul. Fiecare client poate alege nuanţa potrivită, din diversitatea culorilor disponibile. Astfel puteţi crea un stil atât extravagant, cât şi natural! În afară de paletele de farduri, BHcosmetics oferă şi rujuri, rimel, pudră şi alte produse cosmetice decorative deosebite! Brandul de lux BHcosmetics este folosit chiar şi de stiliştii profesionişti! Răsfăţaţi-vă cu o calitate reală şi cu un machiaj perfect, folosind unicele palete BHcosmetics!  

  sus

  Rating BHcosmetics Shaaanxo The Remix

  Ce parere ai despre BHcosmetics Shaaanxo The Remix ?

  Sunt obligatorii câmpurile marcate cu asterix *.


  Review *


  Prin expediere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, în scopul creării și afișării recenziilor produselor companiei Notino s.r.o. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​​

  Meniu