BH Cosmetics Double Duty

set perii machiaj

BH Cosmetics Double Duty set perii machiaj
BH Cosmetics Double Duty set perii machiaj
BH Cosmetics Double Duty set perii machiaj
6 buc

Cod: BHC2110 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Powder Brush + Flat Contour Brush + Blush Brush + Rounded Shadow Brush + Rounded Blending Brush + Small Shadow Brush

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produse pentru make-up sau îngrijirea tenului de minim 140 RON și vă puteți alege gratuit din coșul de cumpărături unul dintre produsele Saffee pentru curățarea tenului.
BH Cosmetics Double Duty
6 buc

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice BH Cosmetics Double Duty

Setul de pensule de fond de ten BHcosmetics Double Duty permite crearea oricărui stil de fond de ten de zi și de seară, ca un artist profesionist.

Despre brand BH Cosmetics

BHcosmetics - acestea sunt palete luxoase de culori, care au câştigat în scurt timp atenţia femeilor din întreaga lume! Nuanţele paletelor BHcosmetics sunt caracterizate prin pigmentarea intensă, prin aderenţa excelentă la nivelul pielii şi prin rezistenţa de lungă durată, fără a se întinde. Cu produsele cosmetice decorative BHcosmetics puteţi realiza un machiaj cu adevărat profesionist!
Paletele decorative BHcosmetics sunt foarte luxoase şi au o oglindă practică, pentru a facilita machiajul. Fiecare client poate alege nuanţa potrivită, din diversitatea culorilor disponibile. Astfel puteţi crea un stil atât extravagant, cât şi natural!
În afară de paletele de farduri, BHcosmetics oferă şi rujuri, rimel, pudră şi alte produse cosmetice decorative deosebite! Brandul de lux BHcosmetics este folosit chiar şi de stiliştii profesionişti! Răsfăţaţi-vă cu o calitate reală şi cu un machiaj perfect, folosind unicele palete BHcosmetics!