Beverly Hills FormulaProfessional White Advanced Sensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili

Beverly Hills Formula Professional White Advanced Sensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
Beverly Hills Formula Professional White Advanced Sensitive Whitening pasta de dinti pentru albire pentru dinti sensibili
100 ml

Cod: BEV00547 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Beverly Hills Formula Professional White Advanced Sensitive Whitening
Caracteristici

Pasta de dinți Beverly Hills Formula Professional White este destinată albirii delicate a dinților. Elimină eficient pigmentarea nedorită a dinților, prin folosirea sa regulată obținându-se un zâmbet strălucitor.

Caracteristici:

  • albește dinții
  • combate cariile și placa dentară
  • garantează protecția smalțului dentar
  • îndepărtează tartrul și placa dentobacteriană
  • împrospătează respirația

Cum se utilizează:
Mai întâi se curăță bine dinții, timp de cel puțin 2 minute. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare. Se utilizează cel puțin de 2 x pe zi.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. A se evita contactul cu ochii.

În cazul consumului de fluor din alte surse, vă rugăm să consultați medicul dentist sau medicul de familie.

Întregul text

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Beverly Hills Formula

Formula mărcii irlandeze Beverly Hills asigură o îngrijire excelentă a dinților și a cavității bucale. Pastele de dinți pentru albire, apele de gură și celelalte produse concepute pentru igiena orală au efecte puternice, care le oferă utilizatorilor un zâmbet frumos, ca la Hollywood.

Brandul a fost fondat în anul 1992 în Irlanda. Tehnologia modernă, împreună cu ingredientele de calitate permit lansarea unor produse prietenoase, atât cu smalțul dinților, cât și cu gingiile sensibile. Prin curățarea regulată și temeinică, aceste produse întăresc dinții și asigură un aspect sănătos și o albeață perfectă.

Încercați produsele cosmetice de înaltă calitate pentru cavitatea bucală, astfel încât zâmbetul dumneavoastră să fie la fel de strălucitor ca al vedetelor de la Hollywood!

Rating Beverly Hills Formula Professional White Advanced Sensitive Whitening