BentleyInfinite Rush Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Bentley Infinite Rush Eau de Toilette pentru bărbați
Bentley Infinite Rush Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
369RON

Economisiți 71%
100 ml
105RON

105,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTL2846 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bentley Infinite Rush
Compoziție

Oricât de ambițioase ar fi obiectivele dvs., niciunul nu va fi de neatins. Pentru o extra doză de hotărâre, apelați la apa de toaletă pentru bărbați Bentley Infinite Rush. Doar câteva picături pe piele și veți căpăta curajul de a mai face încă un pas spre împlinirea viselor dvs.

  • parfum oriental
  • parfum lemnos
  • iese în evidență la bărbații care nu se tem să fie ei înșiși
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție completă

LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, piper roz, rozmarin
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vetiver, cedru, elemi
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Bentley

Bentley este un brand de parfum nou, inspirat de frumuseţea şi de luxul legendarelor automobile Bentley. Primele parfumuri Bentley au apărut în anul 2013 şi au înregistrat un succes imediat printre entuziaştii automobilelor.
Parfumurile Bentley sunt pline de prospeţime şi de arome orientale, ceea ce le asigură un dinamism şi o eleganţă fără precedent. Acestea vă conferă încredere în sine şi un sentiment de reală emoţie.
În afară de aroma unică, parfumurile Bentley se evidenţiază şi prin designul caracterizat de linii simple şi elegante, similare cu cele ale legendarelor automobile Bentley. Trăiţi senzaţia de lux adevărat din lumea automobilelor Bentley!

Rating Bentley Infinite Rush1