Below the Belt Grooming FreshSpray revigorant pentru partile intime

Below the Belt Grooming Fresh Spray revigorant pentru partile intime
Below the Belt Grooming Fresh Spray revigorant pentru partile intime
pentru bărbați 75 ml
37RON

Cod: BLT06527 | În stoc
1
Coletăria
joi 09.04.2020

Descrierea produsului Below the Belt Grooming Fresh
Caracteristici

Produsul Below the Belt Grooming Fresh îngrijește delicat părțile bărbătești sensibile, asigurând astfel igiena intimă zilnică.

Caracteristici:

  • conferă o senzație de prospețime, de lungă durată
  • miroase discret

Ingrediente:

  • produs vegan

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Consistență
spray
Tipul de piele
ten sensibilă, piele eczematoase si atopice
Efect
calmare

Despre brand Below the Belt Grooming

Domnilor, bucurați-vă de senzația de confort, curățare și de prospețime, oriunde ați fi. Below the Belt Grooming™ oferă tuturor bărbaților activi și moderni produse pentru îngrijirea zilnică a celor mai importante zone intime ale corpului masculin.

Brandul Below the Belt Grooming for Men a apărut în Marea Britanie, în anul 2014, cu o idee revoluționară. Până atunci, igiena intimă pentru bărbați nu dispunea de niciun produs cu adevărat eficient, care să mențină zonele intime masculine uscate și igienice. Prin urmare, unii bărbați rezolvau această problemă prin utilizarea unor pudre nepractice sau chiar a deodorantelor clasice.

Below the Belt Grooming™ abordează deschis aceste probleme care preocupă zilnic bărbații și le oferă ceea ce au cu adevărat nevoie. Datorită eficienței, calității și caracterului practic al produselor, brandul Below the Belt Grooming se numără acum printre specialiștii în igiena intimă pentru bărbați. Și totul cu o doză suplimentară de înțelegere și umor.

Rating Below the Belt Grooming Fresh