Treci la conținutul principal

Tutorial: Vă învățăm un machiaj de nuntă cu ruj roșu. Nimeni nu-și va putea lua ochii de la dvs.!

11.04.2024

Iva Davies

Citire timp de 4 minute

Vă pregătiți de nuntă și vă gândiți la machiaj și la coafură? Ieșiți din stereotip și încercați buze roșii și un coc neted. Rujul roșu conferă machiajului de nuntă unicitate, iar cocul neted – o tentă de rafinament.

Fie că vă decideți pentru un ruj roșu tradițional, pentru unul portocaliu sau pentru o nuanță închisă de burgund, buzele intense insuflă siguranță de sine și au grijă ca nimeni să nu vă piardă din ochi. Și nu este cazul să vă temeți; există rujuri mate care nici nu se clintesc, oricât de înfocat ar fi sărutul. 

Cum realizăm un machiaj de nuntă cu buze roșii?

1. Dați tenului umiditate, cu un ser și o bază de machiaj. Dacă vreți să arătați cu adevărat odihnită, încercați combinația dintre serul MAC Cosmetics Hyper Real Serumizer și baza Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer. Conferă pielii prospețime și strălucire, iar machiajul va rezista excelent. 

2. Fondul de ten, Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow, uniformizează nuanța tenului. Adăugați un corector și fixați cu o pudră pulbere, care asigură persistența întregului machiaj, fără a lăsa un efect de mască. 

3. Subliniați-vă trăsăturile cu bronzer și aplicați iluminator pe muchia nasului, pe arcul lui Cupidon și deasupra pomeților. Readuceți bujorii în obrăjori, cu un fard de obraz într-o nuanță neutră sau de un roz pal. 

4. Sculptați sprâncenele cu un creion pentru sprâncene și fixați rezultatul cu un rimel pentru sprâncene.

5. Pe pleoape este suficient să adăugați puțin sclipici. Încercați fardul de ochi lichid, Lancôme Idôle Tint, în nuanța sunburst. Aplicați-l cu degetul și estompați-l cu pensula.

6. Conturați ochii la baza genelor, cu tușul Clinique High Impact™ Easy Liquid Eyeliner.

7. Lipiți-vă gene false. Încercați gene mănunchi; puteți folosi mai multe lungimi – cele mai scurte în colțul interior al ochiului și cele mai lungi în colțul exterior. La final, aplicați mai multe straturi de rimel rezistent la apă, Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof

8. Umpleți cu atenție conturul buzelor cu rujul lichid, MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour, în nuanța M·A·Csmash. Începeți din centrul buzelor și trasați contururile spre exterior. Aplicatorul rujului vă ghidează, dar vă puteți ajuta și de pensula pentru buze. În acest caz, nu este necesară folosirea unui creion de contur, pentru că rujul va rezista și singur, fără a se întinde. Dar, desigur, dacă nu puteți fără contur, folosiți-l. 

9. Odată machiajul terminat, pulverizați deasupra spray-ul fixator, Estée Lauder Set+Refresh Perfecting Makeup Mist, care garantează că aspectul proaspăt aplicat rămâne neclintit zi și noapte.

Pentru un machiaj de nuntă perfect, vă sunt necesare

Secretul unei coafuri de nuntă netede

Mireselor le stă bine cu părul despletit, dar buclele nu rezistă chiar toată ziua, iar un coc lejer cu șuvițe libere în jurul feței poate fi oarecum enervant. De aceea, ce-ar fi să încercați o coafura de nuntă sub forma unui coc absolut neted, care rezistă la orice. Începeți prin a ondula părul cu un ondulator sau cu o placă de îndreptat părul; devine mai maleabil și mai ușor de coafat. 

Despărțiți părul în cărare deasupra frunții sau pieptănați-l pe spate. Strângeți părul într-o coadă joasă, pe care apoi începeți să o răsuciți în forma dorită și să o prindeți de cap cu agrafe. Când ați terminat, mai adăugați câteva agrafe pentru siguranță și pulverizați deasupra un fixativ pentru păr

Ce spuneți, cum vă place machiajul nostru de nuntă, cu buze roșii și coafura în coc neted pentru mireasă? Dacă nu sunteți sigură că vă reușește look-ul, vă ajută videoul nostru.