Treci la conținutul principal

Trendul de beauty pentru vara 2022? Linii grafice! Vă vom învăța cum

9 iunie 2022Notino
Vă plac provocările? Atunci, să începem. De fiecare dată când soarele începe să strălucească, simt brusc nevoia să experimentez mai mult. Și nu numai cu hainele, ci și cu make-up-ul. Oare pentru că sunt atât de multe culori în jurul nostru dintr-o dată? Poate… să le aplicăm pe ochi! De data aceasta sub formă de linii grafice. Cineva le iubește, cineva le urăște, dar eu fac parte cu siguranță din prima categorie. După ce vă voi povesti despre ele, le veți iubi și dvs. Credeți-mă.

Linii metalice grafice 

Sunt sigură că multe dintre noi și-au trasat la un moment dat linii clasice. Acum vom trasa însă linia puțin diferit, vom schimba negrul cu o culoare mai vibrantă și vom încerca un nou trend de make-up.

Liniile grafice se bazează pe precizie, iar din păcate orice mică greșeală iese în evidență. Dar nu vă faceți griji! Orice lucru poate fi antrenat. 

Luați eyeliner-ul lichid NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner în nuanța Gun Metal și trasați o linie clasică. Începeți de la colțul interior al ochiului și mergeți spre colțul exterior. V-aș recomanda doar să nu trasați liniile prea groase. De ce? O să vă spun chiar acum. 

Urmează apoi linia numărul doi. Aplicați din nou pensula pe pleoapă. De data aceasta nu la colțul ochiului, ci între pleoapa mobilă și sprânceană. Trasați apoi linia urmând forma ochiului și uniți capătul cu linia de jos. Și voilà – noul machiaj trendy este gata! 

SFAT: Acest machiaj îndrăzneț poate fi completat cu un luciu de buze nude cu finish de vinil UXI BEAUTY Plumping lipgloss

Produse

Linii colorate 

De asemenea, aș considera orice combinație de roz și roșu ca fiind o tendință de machiaj 2022. Deci, da, chiar și cu aceste culori putem obține linii grafice interesante. Mai întâi, veți avea nevoie de un creion alb khol Shiseido Kajal InkArtist, pentru a pregăti baza liniilor. Culorile ies mult mai mult în evidență pe o bază albă. 

Plasați creionul din nou între pleoapa mobilă și sprâncene și trasați o arcadă care nu va avea la capăt o codiță îndreptată în sus. Trebuie doar să uniți arcada cu colțul exterior al ochiului. Apoi este de ajuns să trasați o arcadă identică, dar puțin mai jos (sau mai sus, în funcție de punctul de plecare). Odată ce cele două linii albe sunt trasate, ne apucăm de colorat! Culori frumoase și îndrăznețe vă va ajuta să obțineți paleta Makeup Revolution Graphic Liners, care vine la pachet și cu o mică pensulă. Veți trasa o linie albă cu nuanța roz, cealaltă cu nuanța roșie... și asta e tot! Cum vi se pare rezultatul? 

SFAT: Combinați acest machiaj cu luciul de buze Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump, care va oferi buzelor dvs. un plus de volum.

Linii grafice luminoase

Liniile albe sunt o tendință de beauty de foarte mult timp, dar numai pentru că arată foarte bine. De data aceasta, alegeți eyeliner-ul lichid cu o notă argintie NYX Professional Makeup Epic Wear Metallic Liquid Liner – nuanța Silver Metal. 

Trasați linia conform metodei clasice, de la colțul interior spre colțul exterior. Aveți grijă ca linia să fie foarte subțire și să nu fie semnificativ mai subțire sau mai groasă pe toată lungimea ei. Astfel, veți obține un rezultat mai bun. A doua linie trebuie trasată pornind tot din colțul interior, dar exact pe marginea pleoapei mobile. Imaginați-vă că doriți să încadrați întreaga pleoapă mobilă. Apoi, aveți nevoie doar de puțin rimel și ați terminat. 

Produse

SFAT: Nu vă fi teamă să aplicați un ruj puțin mai îndrăzneț în combinație cu liniile luminoase, spre exemplu NOBEA Day-to-Day, în nuanța Scarlet Red. 

Dvs. ce părere aveți despre liniile grafice? Le veți include printre make-up trends, pe care trebuie să le încercați? 

Citiți mai mult