Treci la conținutul principal

Fiți voi înșivă ca noua ambasadoare Notino Theo Rose

11.06.2024

Notino

Citire timp de 4 minute

Carismatica Theo Rose a cucerit inimile multor fani cu vocea sa sonoră, iar acum le va cuceri și pe ale dvs. A devenit noua ambasadoare Notino și a împărtășit cu noi produsele sale preferate și ce înseamnă pentru ea sentimentul „feel good”.

Dedicarea ei pentru meseria sa, combinată cu personalitatea magnetică și atrăgătoare, cu discursul dinamic și cu repertoriul vast, care variază de la muzică pop la muzică dance și până la genuri tradiționale românești, se potrivește perfect cu motto-ul Notino „feel good”. 

„Pentru mine, senzația ‚feel good‘ înseamnă în primul rând încredere și bucurie. Este acel sentiment incredibil de mulțumire atunci când stau pe scenă în fața miilor de fani, când îmi petrec timpul cu cei dragi sau când dansez pentru mine, ca și când nu s-ar uita nimeni.”

Și de ce a ales Theo Rose să colaboreze cu Notino? „Cred cu adevărat în Notino și în ceea ce înseamnă brandul, iar aspectele pe care le reprezintă sunt în acord cu stilul meu de viață. Apreciez dedicarea lor pentru calitate și varietatea produselor de frumusețe și îngrijire personală. Pentru mine, care sunt mereu în mișcare, este grozav să am un singur loc care să îmi permită să îmi rezolv toate nevoile de frumusețe.”

Parfumați-vă viața ca Theo

Theo Rose și lumea ei de frumusețe

După atâția ani petrecuți în lumea dură a showbiz-ului, Theo Rose știe foarte bine că a te simți bine înseamnă să te accepți așa cum ești și să găsești fericirea în lucrurile mărunte. „Iar Notino înțelege perfect acest lucru – este locul unde găsesc întotdeauna ceea ce am nevoie pentru a mă simți extraordinar pe dinăuntru și pe dinafară.”

Theo are pe Notino o mulțime de produse favorite. „M-am îndrăgostit întru totul de brandul Kérastase, pentru că îmi lasă părul puternic și strălucitor. Nu mă pot lipsi de el la concerte, la ședințele foto sau în îngrijirea mea de acasă.”

Îndrăgostiți-vă de Kérastase ca Theo Rose

Theo Rose nu iese din casă fără crema de protecție Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF 50+, iar tenului îi conferă un aspect suculent grație gelului de față hidratant Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel. În sertarul ei de skincare veți găsi și cleanserul facial CeraVe, serul hidratant Avène Hyaluron Activ B3 Hyaluron Activ B3 sau tonicul cu acid The Ordinary Glycolic Acid 7% Exfoliating Toner.

Inspirați-vă din rutina de skincare a lui Theo

Pentru a arăta absolut perfect în timpul concertelor sale, folosește fondul de ten Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation, care este foarte natural și nu dispare ușor de pe ten. Și, bineînțeles, să nu uităm rimelul emblematic Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume. Iubește și baza pentru machiaj Smashbox sau rujul Clinique Pop™ Matte Lip Colour + Primer.

Make-up „must haves“ de la Theo Rose

Pentru corp, Theo iubește crema parfumată Sol de Janeiro Beija Flor Elasti-Cream, peste care aplică în timpul zilei crema de protecție solară Sol de Janeiro Rio Radiance. Pielea este fermă, suplă, radiantă și perfect protejată de soare. 

Cum își face Theo cumpărăturile pe Notino?

Absolut grozav, bineînțeles! „Găsesc aici tot ce am nevoie, de la produse de îngrijire a tenului, la machiaj, parfumuri sau produse pentru păr. Cel mai mult îmi place sortimentul incredibil de produse pentru păr. Notino mi-a ușurat foarte mult cumpărăturile de produse de beauty, ceea ce îmi este de mare ajutor în programul meu încărcat", concluzionează Theo Rose.

Așteptați cu nerăbdare să vedeți ce ne-a mai pregătit Theo Rose? Noi abia așteptăm!