Treci la conținutul principal

Pe un val de prospețime: Cele mai bune parfumuri citrice ale acestui sezon!

8 aprilie 2022Notino
Parfumurile citrice sunt accesoriul ideal pentru zilele călduroase. Noi, femeile, iubim prospețimea lor îmbătătoare și senzația de lejeritate pe care ne-o conferă, datorită cărora vor cuceri pe oricine. Iată recomandările mele privind cele mai bune parfumuri citrice pentru femei

Oricând...

Recunosc că DKNY Original Women a fost primul meu parfum citric, de care m-am îndrăgostit. Nici nu este de mirare: cine nu cunoaște oare emblematicul flacon, sub forma unui zgârie-nori din New York? De mai mulți ani, am o conexiune emoțională cu acest cocktail de citrice, cu violete, vodcă, flori de lotus, narcise și mesteacăn, la fel ca și alte milioane de femei din întreaga lume. Din acest motiv, nu pot spune decât că este un parfum nemaipomenit, care se potrivește oricărei ocazii.

Pentru seară...

Parfumul Armani Code este mai elegant și mai senzual. Nuanța dominantă a acestuia este formată din neroli, cu ghimbir și miere, în combinație cu petale ale florilor de portocal și iasomie, al cărei caracter fermecător este potențat de vanilie. Chiar dacă acesta aparține categoriei de parfumuri citrice, îmi place să îl folosesc seara, datorită acestei combinații unice și senzuale.

În weekend...

Cele care iubesc parfumurile unisex sau femeile cărora, la fel ca și mie, le place să folosească, din când în când, parfumul iubitului lor, cu siguranță o să adore parfumul Calvin Klein CK Everyone. În acesta se contopesc portocalele zemoase din Mexic cu ceaiul negru din Sri Lanka, de aceea este parfumul ideal pentru femeile tinere și pentru bărbați. 

Produse

Pentru momentele senzuale...

Opulentul parfum Versace Yellow Diamond Intense seamănă cu un diamant strălucitor, ușor de recunoscut și după flacon. Combinația scânteietoare, de pară, cu bergamotă, frezie și portocală ușor amăruie, vă va face să vă îndrăgostiți de acest parfum, la fel ca și de eleganța Italiei, care niciodată nu va ieși din modă. Aceasta deoarece, în interiorul parfumului, se contopește noblețea cu extravaganța, pe care o puteți admira la vedetele filmului italian. 

În vacanță...

Proaspăt ca o briză mediteraneană, care vă va transporta pe coasta mării, unde soarele de culoarea chihlimbarului apune, încet-încet, în spatele orizontului. Pot să afirm, fără nicio îndoială, că Armani Terra di Gioia este cel mai bun parfum citric pentru vară. Acesta este plin de nuanțe zemoase: mandarină, bergamotă și iasomie, potențate de mosc și de lemnul de ambră, conferind parfumului o căldură plăcută.

Pentru cei îndrăgostiți...

Escentric Molecules Molecule 01+Mandarin este un parfum unisex unic, care, la fel ca și celelalte parfumuri ale acestui brand, este cunoscut prin faptul că miroase diferit pentru fiecare persoană, deoarece depinde de contopirea sa cu moleculele corpului dvs. Astfel, nu trebuie să vă temeți că veți mirosi la fel ca și partenerul dvs. – vă pot garanta că acest lucru nu se va întâmpla. Eu iubesc tonurile lejere, de lemn, ale acestui parfum, datorită cărora se poate purta pe tot parcursul anului.

Aceste parfumuri citrice se potrivesc cel mai bine bărbaților:

Pentru bărbații eleganți, care știu ce își doresc... 

Armani Emporio Stronger With You Freeze  este un parfum nobil și intens citric, care, datorită combinației de lămâie, cu salvie, lavandă și ambră, va deveni numărul unu, mai ales pentru bărbații care se îmbracă elegant. 

Pentru bărbații artiști...

În schimb, Yves Saint Laurent L’Homme Le Parfum va mângâia sufletul bărbaților cu inimă boemă. Compoziția sa simplă, de lămâie siciliană, cu cardamom, violetă și mușcată și cu un pic de lemn de cedru, a fost creeată pentru bărbații cărora nu le place să fie limitați de convenții.

Sper că această listă scurtă vă va ajuta să vă găsiți parfumul citric ideal. Iar, dacă tot nu sunteți sigură, aruncați o privire la gama noastră variată, de parfumuri citrice proaspete!

Produse

Citiți mai mult