Treci la conținutul principal

Paco Rabanne Lady Million pentru femei – este cadoul perfect

13 noiembrie 2012Notino
Istoria marcii Paco Rabanne dateaza din anii saizeci ai secolului trecut, atunci cind designer-ul de moda Francisco Rabaneda a fondat marca Paco Rabanne, si a inceput sa creeze parfumuri. Multe dintre ele au avut un mare succes, printre care si cel prezentat mai jos.

Diamantul auriu

Parfumul Paco Rabanne Lady Million a fost lansat in 2010 si datorita design-ului sau a fost numit “diamantul auriu“, nu-i de mirare ca anume acesta captiveaza. Culoarea aurie splendida, completata de flaconul in forma de diamant, creaza un parfum de bun gust pentru femei exceptionale. Calda dar subtila, este aroma ideala pentru toamna si iarna rece, este un cadou perfect pentru Craciun.

Armonie perfecta de arome

Paco Rabanne Lady Million este o aroma magnifica care reprezinta femeia unica, sigura pe sine si incredibil de carismatica, care stie ce vrea de la viata si nu ii este frica sa isi depaseasca visele.
Te intreseaza de ce acest miros este atit de special si de diferit? aceasta este combinatia perfecta de arome, un parfum captivant si dulce pe care orice femeie va dori sa-l aiba.
Se deschide cu o aroma dulce de miere alba si tonuri de patchouli, trece treptat spre gardenie, portocale proaspete si iasomie. Iar notele de baza sunt formate din armonia perfecta a aromei de lamaie cu miresmele delicate si dulci de zmeura si neroli. Aceasta combinatie deosebita si exceptionala de tonuri este conceputa pentru femeile care doresc sa isi accentueze unicitatea si feminitatea.
Cu parfumul Paco Rabanne Lady Million fiecare femeie va fi mereu senzuala, eleganta si stralucitoare.

Citiți mai mult