Treci la conținutul principal

IDEI DE CRĂCIUN: Cele mai frumoase parfumuri pentru casă

7 decembrie 2018Notino
Parfumurile au un mare rol în crearea atmosferei de sărbătoare. Arome de prăjituri, de brad, dar... și de lumânări tipice de Crăciun sau difuzoare cu parfum pot contribui în mare măsură la atmosfera de bucurie și relaxare.

Dulcea tentație vanilată

Dacă adori cornulețele cu vanilie, te vei îndrăgosti de lumânările parfumate Woodwick Artisan Ellipse Vanilla Sol. Vanilia, împreună cu tonurile lemnoase și cu o picătură de lămâie învăluie imediat toată încăperea. În plus, lumânările Woodwick au fitiluri speciale din lemn care trosnesc în timpul arderii, exact ca buștenii în șemineu. Superb!

Nu poți trece cu vederea nici de Ylang's Sun, de la Maison Berger Paris, în al cărei parfum se împletesc aromele festive de portocale, cocos și vanilie. Unul din cele mai frumoase cadouri poate fi și difuzorul Chando Myst Vanilla & Cedar. Arată extraordinar de frumos, este o decorație interioară în sine. Iar parfumul? Dulce lemnos, cu arome care trec de la vanilie la portocale apoi cedru și santal.

Ciocolată caldă sau vin fiert?

Arome de ciocolată cu frișcă emană lumânarea parfumată Hot Cocoa & Cream, din atelierul Bath & Body Works, unde în afară de ciocolată cu lapte se simte și o adiere de nucșoară. Și, dacă îți mai și încălzești mâinile în jurul unei căni cu cacao sau ciocolată meritabilă atunci atmosfera de sărbătoare va fi perfectă!

Preferi vinul fiert? Încearcă o lumânare parfumată de la Paddywax, mai precis Mesa Velvet Plum & Orchid. Orhideea neagră și florile de lămâi îi conferă un aer ușor floral, dar conține și tonuri de vin roșu și minunatul anason stelat…

Prospețimea acelor de brad

Dacă nu mai ai răbdare să miroși aroma proaspătă a bradului de Crăciun încearcă o noutate: lumânările de Crăciun, de la Yankee Candle Elevation Frosted Fir. Apoi închide ochii și gustă aroma. Te vei trezi dintr-o dată în mijlocul pădurii ninse care respiră liniște…

O plimbare imaginară printre copaci oferă și spray-ul de cameră Flannel, de la Bath & Body Works - sau răsfață-te cu lampa catalitică Ashleigh & Burwood London, cu rezerva Lamp Fragrance Winter Forest. Pentru că, de Crăciun, acesta este cu adevărat parfumul perfect pentru casă!

P.S: Apropo, toate lumânările noastre pot fi minunate cadouri sub bradul de Crăciun. Alege câteva lumânări și pentru cei dragi, iar, pentru mai mult confort comandă la noi ambalarea cadou Notino, foarte elegantă și cu stil.

Și, dacă tot ești la capitolul cumpărături nu scăpa din vedere noutatea de care suntem atât de mândri la Notino: Beauty Winter Box. Este plin de cadouri cosmetice must-haves, care vă vor face să iubiți iarna.

Ascunde o mulțime de noutăți, produse îndrăgite, parfumuri minunate… Elementul magic este că fiecare Winter Box rămâne o surpriză, până la deschiderea cutiei. Sperăm că, după cumpărarea tuturor lumânărilor și parfumurilor, ți-a mai rămas loc în coșul de cumpărături…

Citiți mai mult