Cele mai bune produse cosmetice pentru păr ale anului 2021

7 ianuarie 2022Notino
Ce produse v-au interesat cel mai mult în acest an? Pășiți în lumea celor mai bune cosmetice pentru păr, care reușesc adevărate miracole cu podoaba dvs. capilară. Alegerea celor mai bune produse pentru păr impune numeroase teste și consultarea oglinzii, a prietenilor sau a coafezei. De asemenea, merită să vă ascultați intuiția. Și să credeți că anul acesta vine cu mult mai puține bad hair days ca anul trecut!

Am încredere în experți

Când aleg cosmetice, mă interesează, pe lângă calitate și compoziții naturale, certitudinea că firma producătoare știe ce face. Măcar aproximativ. Fiți sigură că, la cele mai bune cosmetice pentru păr, experții știu foarte bine ce fac. 

Cele mai bune cosmetice pentru păr ale anului 2021: TOP selecție

Fie că sunteți în căutarea celui mai bun șampon și balsam sau a măștii ideale pentru păr, topul selectat de noi vă oferă inspirație. Clasamentul câștigătorilor sună în modul următor:

  • Părul meu arată adesea în toate felurile, mai puțin „neted“ și „moale“. Toate au devenit acum de domeniul trecutului, deoarece balsamul L’Oréal Paris Elsève Dream Long Wonder Water se distinge printr-o compoziție inovatoare, cu tehnologie lamelară, care formează o peliculă protectoare și aderă instantaneu la firul de păr. Repară, hrănește și hidratează optim fibra părului, chiar de la prima utilizare, ceea ce, pentru mine, reprezintă un adevărat miracol (mereu, nu doar de Crăciun). Apreciez și faptul că nu conține silicon. 
  • Minunată este și cura pentru toate tipurile de păr, Moroccanoil Treatment. Asta deoarece conține uleiul meu preferat, din argan, care hidratează și hrănește fiecare șuviță. În plus, reîntregește vârfurile despicate, lăsând părul cu un luciu natural și cu o textură catifelată la atingere. Părul meu țopăie de bucurie.
  • Șamponul pentru păr deteriorat, Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair, are și el un loc de cinste garantat în baia mea. „Repară“ părul, având totodată grijă ca nuanța mea de blond să reziste mai mult chiar și iarna, datorită unui amestec inovator de filtre UVA și UVB cu antioxidanți.
  • Fiindcă tot vorbim despre părul vopsit, îmi doresc, bineînțeles, un blond glacial, fără reflexe galbene, ceea ce poate fi o provocare. De aceea, nu mă pot lipsi de masca nutritivă pentru neutralizarea tonurilor de galben, Schwarzkopf Professional Blondme Cool Blondes. În plus, mărește fermitatea structurii părului și o regenerează cu un complex de proteine din moțul curcanului, care vă asigură un păr moale și un scalp curat. 
  • Fie că sunteți blondă, brunetă sau roșcată, vă puteți proteja culoarea cu produse de la Wella Professionals – măștile pentru păr Color Fresh și ColorMotion+. Protejează, fortifică și regenerează, iar, datorită lor, părul meu este moale, lucios și perfect revitalizat. Wella este exemplul perfect al unui brand de încredere pe termen lung – știu acest lucru întrucât le folosesc produsele cam din anii 90. 

Produse

  • Kérastase reprezintă o altă siguranță, de care nu mă pot lipsi. Masca de curățat, cu minerale și argilă, Specifique Argile Équilibrante, este un alt mic miracol. Conferă părului volum și, totodată, curăță și detoxifică scalpul în profunzime. Conține argilă purificatoare, mentol pentru prospețime și parfum care insuflă energie. Chiar și iarna, într-o dimineață de luni.
  • De al același brand am și serul de noapte pentru păr blond, Blond Absolu Sérum Cicanuit. Această gamă este preferata mea. Lucrează noaptea, în tăcere, și rezolvă toate problemele de care suferă părul meu fragil, decolorat și casant. Serul reîntregește, netezește, regenerează, hidratează și protejează părul împotriva influențelor nocive. Pur și simplu, satisface toate cerințele părului blond.
  • Redken Oil for All își dezvăluie natura chiar prin denumirea sa. Acest ulei nutritiv pentru toate tipurile de păr este suportat fără probleme chiar și de părul meu, altfel foarte sensibil la ulei. Acest produs Redken este foarte lejer și delicat; lasă părul maleabil și mai ușor de coafat, un avantaj de neprețuit mai ales dimineața.
  • Multe femei își vopsesc părul și nici eu nu fac excepție. Recomand, de asemenea, masca L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox. Această mască nutritivă are o caracteristică specială: protejează împotriva depunerilor de particule metalice după orice vopsire, decolorare sau balayage. Astfel, părul meu arată sănătos, dar și mai ferm, revitalizat, lucios și moale la atingere.
  • Știu că n-ar trebui, dar, uneori (mai ales iarna), pur și simplu trebuie să usuc părul cu foehnul. În aceste momente, am la îndemână crema protectoare Serie Expert Blow-Dry Fluidifier, tot de la L'Oréal Professionnel. Protejează părul și previne încrețirea acestuia, datorită compoziției bogate în proteine vegetale. Se potrivește tuturor tipurilor de păr, pe care le protejează până la 230 °C.

Produse

Citiți mai mult